Kratak prikaz stipendija i studija u inostranstvu. Campus France je prezentovao program stipendija Vlade Republike Francuske kao i bogatu ponudu studijskih programa u Francuskoj.
Prospekt "Studirajte u Francuskoj"

Zašto studirati u Francuskoj ? Kako je organizovan francuski visokoškolski sistem ? Koji su aduti francuskih visokoškolskih ustanova ? Studiranje na državnim fakultetima i « Grandes Écoles ». 

Sve korisne i praktične informacije na jednom mestu : od prijavljivanja, preko studentskih viza do informacija o smeštaju i studentskim organizacijama.

Informišite se o svim prednostima studiranja u Francuskoj !

Dana 13. juna 2016. godine u rezidenciji Francuske Ambasade u Beogradu održan je seminar za studente koji od jeseni odlaze na studije u Francusku.
Choisir la France - Studirajte "à la française"!
30/01/2013 - izjava ,
Sve o studijama i stipendijama u Francuskoj - intervju Sandra Elezović
Odaberite Francusku i počnite već sada da se pripremate za sledeću univerzitetsku godinu! Sreda 1. novembar 2017. od 10h do 16h30 Rektorat Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Ðinđića 1 Četvrtak 2. novembar 2017. od 10h do 16h Francuski instiut u Srbiji, Beograd, Zmaj Jovina 11
Francuska, zemlja inostranih studenata ! France, pays d’accueil des étudiants internationaux ! Francuska diploma, vaš pasoš za svet ! Diplôme français, passeport à l’international !
Onlajn konkurs za umetničke oblasti, modu, dizajn, muziku, arhitekturu,… otvoren je na sajtu mreže CampusArt do 15. februara 2018. godine.

Pages